Ssaki Ssaki, które znajdziesz w opolskim ZOO

Poturu

Potorous tridactylus apicalis
ilość: 14

zobacz więcej

Kangur parma

Macropus parma
ilość: 3

zobacz więcej

Walabia Benetta

Macropus rufogriseus
ilość: 7

zobacz więcej

Kangur rudy

Macropus rufus
ilość: 23

zobacz więcej

Tenrek mały

Echinops telfairi
ilość: 1

zobacz więcej

Pancernik włochaty

Chaetophractus villosus
ilość: 3

zobacz więcej

Bolita południowy

Tolypeutes matacus
ilość: 1

zobacz więcej

Leniwiec dwupalczasty

Choloepus didactylus
ilość: 1

zobacz więcej

Mrówkojad olbrzymi

Myrmecophaga tridactyla
ilość: 3

zobacz więcej

Tamandua

Tamandua tetradactyla
ilość: 1

zobacz więcej

Lemur mokok

Eulemur macaco macaco
ilość: 4

zobacz więcej

Lemur rudogłowy

Eulemur rufus
ilość: 4

zobacz więcej

Lemur katta

Lemur catta
ilość: 20

zobacz więcej

Wari rudy

Varecia rubra
ilość: 11

zobacz więcej

Wari czarnobiały

Varecia variegata
ilość: 1

zobacz więcej

Lori mały

Nycticebus pygmaeus
ilość: 2

zobacz więcej

Miko czarny

Callimico goeldii
ilość: 4

zobacz więcej

Marmozeta białoczelna

Callithrix geoffroyi
ilość: 7

zobacz więcej

Uistiti białoucha

Callithrix jacchus
ilość: 8

zobacz więcej

Pigmejka

Callithrix pygmaea pygmaea
ilość: 9

zobacz więcej

Tamaryna cesarska

Saguinus imperator subgrisescens
ilość: 5

zobacz więcej

Tamaryna czerwonobrzucha

Saguinus labiatus
ilość: 6

zobacz więcej

Tamaryna czerwononoga

Saguinus midas
ilość: 9

zobacz więcej

Tamaryna białoczuba

Saguinus oedipus
ilość: 10

zobacz więcej

Kapucynka czubata

Cebus apella
ilość: 1

zobacz więcej

Sajmiri

Saimiri sciureus
ilość: 23

zobacz więcej

Ponocnica lemurowa

Aotus lemurinus griseimembra
ilość: 5

zobacz więcej

Saki białolica

Pithecia pithecia
ilość: 1

zobacz więcej

Wyjec czarny

Alouatta caraya
ilość: 3

zobacz więcej

Gereza abisyńska

Colobus guereza
ilość: 4

zobacz więcej

Gibbon białoręki

Hylobates lar
ilość: 7

zobacz więcej

Siamang

Symphalangus syndactylus
ilość: 2

zobacz więcej

Goryl nizinny

Gorilla gorilla gorilla
ilość: 2

zobacz więcej

Wiewiórka trójbarwna

Callosciurus prevostii rafflesii
ilość: 5

zobacz więcej

Nieświszczuk

Cynomys ludovicianus
ilość: 28

zobacz więcej

Suseł moręgowany

Spermophilus citellus
ilość: 1

zobacz więcej

Jeżozwierz indyjski

Hystrix indica
ilość: 1

zobacz więcej

Mara patagońska

Dolichotis patagonum
ilość: 3

zobacz więcej

Kapibara

Hydrochaeris hydrochoeris
ilość: 8

zobacz więcej

Królik karłowaty

Oryctolagus cuniculus (domesticus)
ilość: 1

zobacz więcej

Królik popielniański

Oryctolagus cuniculus (domesticus)
ilość: 6

zobacz więcej

Gepard

Acinonyx jubatus
ilość: 5

zobacz więcej

Manul

Felis manul manul
ilość: 2

zobacz więcej

Ocelot

Leopardus pardalis
ilość: 2

zobacz więcej

Serwal

Leptailurus serval
ilość: 2

zobacz więcej

Ryś karpacki

Lynx lynx carpathicus
ilość: 4

zobacz więcej

Puma

Puma concolor
ilość: 2

zobacz więcej

Jaguarundi

Puma yaguarondi
ilość: 2

zobacz więcej

Jaguar

Panthera onca
ilość: 1

zobacz więcej

Pantera śnieżna (irbis)

Uncia uncia
ilość: 2

zobacz więcej

Surykatka

Suricata suricatta
ilość: 21

zobacz więcej

Wilk

Canis lupus lupus
ilość: 3

zobacz więcej

Wilk grzywiasty

Chrysocyon brachyurus
ilość: 1

zobacz więcej

Uchatka kalifornijska

Zalophus californianus
ilość: 6

zobacz więcej

Wyderka orientalna

Aonyx cinerea
ilość: 3

zobacz więcej

Wydra

Lutra lutra lutra
ilość: 2

zobacz więcej

Rosomak

Gulo gulo gulo
ilość: 2

zobacz więcej

Koati południowy

Nasua nasua
ilość: 4

zobacz więcej

Panda mała

Ailurus fulgens fulgens
ilość: 2

zobacz więcej

Zebra równikowa

Equus burchelli boehmi
ilość: 3

zobacz więcej

Kuc szetlandzki

Equus caballus
ilość: 4

zobacz więcej

Kułan

Equus hemionus kulan
ilość: 2

zobacz więcej

Tapir anta

Tapirus terrestris
ilość: 5

zobacz więcej

Świnia rzeczna

Potamochoerus porcus pictus
ilość: 2

zobacz więcej

Świnia maskowa

Sus scrofa domestica
ilość: 2

zobacz więcej

Świnia puławska

Sus scrofa domestica
ilość: 2

zobacz więcej

Hipopotam karłowaty

Hexaprotodon liberiensis
ilość: 2

zobacz więcej

Wielbłąd dwugarbny

Camelus bactrianus
ilość: 5

zobacz więcej

Lama

Lama glama
ilość: 5

zobacz więcej

Alpaka

Lama pacos
ilość: 7

zobacz więcej

Wikunia

Vicugna vicugna
ilość: 4

zobacz więcej

Łoś

Alces alces
ilość: 1

zobacz więcej

Pudu południowy

Pudu puda
ilość: 1

zobacz więcej

Daniel płowy

Dama dama
ilość: 7

zobacz więcej

Milu

Elaphurus davidianus
ilość: 1

zobacz więcej

Mundżak chiński

Muntiacus reevesi
ilość: 9

zobacz więcej

Żyrafa Rothschilda

Giraffa camelopardalis rothschildi
ilość: 6

zobacz więcej

Anoa

Bubalus depressicornis
ilość: 1

zobacz więcej

Bongo

Tragelaphus eurycerus isaaci
ilość: 1

zobacz więcej

Sitatunga

Tragelaphus spekei gratus
ilość: 15

zobacz więcej

Addaks

Addax nasomaculatus
ilość: 4

zobacz więcej

Oryks szablorogi

Oryx dammah
ilość: 4

zobacz więcej
© 2016 ZOO Opole